Ocenenie v Aténach

Veľká medzinárodná pocta pánovi Viktorovi Wagnerovi

Veľká medzinárodná pocta pánovi Viktorovi Wagnerovi, dňa 24.septembra 2016 v Aténach

zdroj "Roland Böhm"

FIDEN (Fédération des Entreprises de Nettoyage, založená v roku 1956 s cieľom ponúknuť  medzinárodnú platformu pre výmenu nápadov a myšlienok cez hranice štátov spoločnostiam, ktoré podnikajú v oblasti čistenia budov, a poskytnúť tak možnosť pre realizáciu projektov prekračujúcich hranice.) obdržala pri príležitosti slávnostnej večere v Aténach, 24.9.2016, cenu za zásluhy v oblasti čistenia budov v Európa – prezident Hans Ziegle (vpravo na obrázku) u renomovaného rakúskeho podnikateľa -pána komerčného radcu Viktora Wagnera.

Cenu prevzal od rakúskej veľvyslankyne v Grécku, pani Andrey Ikic-Böhm (s manželom Filipom Ikicom vľavo na obrázku), za FIDEN pán KR Viktor Wagner, ktorý je uznávaným odborníkom a propagátorom medzinárodných vzťahov v tomto odvetví.

Ako veľký futbalový fanúšik obdržal pán KR Viktor Wagner od FIDEN tiež podpísanú loptu od bývalého víťazného tímu z legendárneho futbalového stretnutia v Cordobe, kde sa behom majstrovstiev sveta vo futbale v Argentíne v roku 1978 víťazne stretlo  Rakúsko s Nemeckom.

Pán KR Viktor Wagner získal už radu ocenení za svoje podnikateľské zásluhy: Entrepreneur of the Year 2013, Goldene Ehrennadel der Bundesinnung, Hidden Champion 2014, Superbrands Austria 2014, ako aj Europe’s Top 500.

KR Viktor Wagner je už  mnoho rokov viceprezidentom FIDEN a významne prispel k jeho úspechu. Z jeho iniciatívy bola taktiež členmi FIDEN realizovaná spoločná kapitálová investícia.  K FIDEN patria dnes upratovacie spoločnosti, regionálne i medzinárodné asociácie a partnerské firmy z oblasti výroby strojov, chemického priemyslu a odvetví služieb v Európe a ďalších zemiach.

Rakúske veľvyslanectvo v Aténach srdečne blahoželá pánu viceprezidentovi KR Viktorovi Wagnerovi k tomuto ďalšiemu významnému oceneniu.